Sabtu, 8 Mac 2014

KEK COKLAT

Dicatat oleh Nor Zaida Hanim Cantek di 11:55 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Lamanya tak Upload gambar kek kan.. Nak trace balik satu-satu pun dah xbrape nak ingat..
Soo Hanim upload jer la semua gambar yang dah buat tapi x di'upload' lagi.. Hehehe..


Theme Hello Kitty untuk Anak Sulung Abangku..Theme Bola Sepak + Chelsea untuk Anak BujangkuNi Anak Daraku yang ke-2 sibuk nak bawa g sekolahnye..
Theme Princess untuk Amiera.. Ni mkn2 sendri kat rumah je..Ni Amiera bawa g Pra-Sekolah masa Jamuan Hujung tahun lepas 2013.Order dari kawan sekolah lamaku untuk seseorang katanya.. Hehehe..Ni Faqiha bawa g sekolah agama untuk Jamuan Akhir tahun 2013


[BANYAKNYE SAWANG.. HEHEHEHE..]

Dicatat oleh Nor Zaida Hanim Cantek di 10:30 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Assalammualaikum W.B.T

Setelah sekian lama Bloq terbiar tanpa di'Update'. Kerinduan yang teramat memang terasa.
Sebenarnya hanim tak pandai sangat nak menyusun kata-kata yang indah buat semua. Tapi sekadar apa yang terlintas difikiran saja.

Hampir setahun langsung tidak mengemas kini Bolq ini. Sawang pun hampir menebal. Mungkin kerna kekangan masa. Padahal masa yang diberikan oleh ALLAH untuk kita semuanya sama je kan. Hehehehe... Jadi semua itu mungkin hanyalah alasan semata.

In Shaa Allah, dengan izin ALLAH jua Hanim terpanggil untuk berkongsi lagi dalam Bloq tercinta ini. Ada satu Quote dari seorang Sahabat Manis Hanim yang sangat terkesan dihati yang Hanim nak kongsikan.


"MARI KITA BELAJAR"

Belajarlah JUJUR, dari orang yang MENDUSTAI kita..


Belajarlah MEMAAFKAN, dari orang yang MENYAKITI kita..


Belajarlah BERTERIMA KASIH, dari orang yang MENGABAIKAN kita..


Belajarlah SETIA, dari orang yang MENGKHIANATI kita..


Belajarlah untuk REDHA, walau ada alasan untuk rasa KECEWA kerana hakikatnya kita hanyalah seorang HAMBA kepada ALLAH YANG MAHA ESA. 

Homemade Choice (Az-Zaujah) Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help