Isnin, 23 Januari 2012

New Cake Collection Ready to order...

Dicatat oleh Nor Zaida Hanim Cantek di 11:34 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini




Fondant Chocolate Cake...

Alhamdulillah akhirnya berjaya gak wat kek fondant nih.. Dah lama berangan nak wat kek camni.. Akhirnya dpt gak wat buat utk hantaran pertunangan adikku..
Soo.. sesiapa nak order kek camni lepas ni boleh la..

Isnin, 16 Januari 2012

Produk Terbaru!!!

Dicatat oleh Nor Zaida Hanim Cantek di 4:19 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini


Assalammualaikum... Lama sangat x update blog nih.. Lebih sebulan rasanya.. Disebabkan komputer rosak, makanya xdpt lah nak meng'update' blog nih... Anyway nih ada produk terbaru.. Inipun atas permintaan sepupuku.. Soo.. Lepas sesiapa yg nak order ke boleh jer.. just give me a call @ sms... :)

Di kesempatan nih gak nak ucapkan terima kasih banyakkkkkkkkkk sangat utk suamiku yg tercinta (HAFIZ HAZAIMIE)... kerana telah me'renovate'kan dapurku.. alhamdulillah dapurku hampir sempurna sekarang ni.. soo, kerja pun akan menjadi lebih senang ler.. :).. tinggal nak tempah kitchen kabinet jer... Alhamdulillah.

 

Homemade Choice (Az-Zaujah) Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help