Sabtu, 30 Jun 2012

Carrot Cake Lagiiii..!!!

Dicatat oleh Nor Zaida Hanim Cantek di 12:59 PTG 3 ulasan Pautan pada catatan ini
Assalammualaikum.. Salam Sejahtera buat semua, dah lama sangat zaida xmenulis n meng'update' bloQ nih.. banyak juga gambar2 yg nak di'upload'.. nilah jadinya bila penyakit 'M' melanda.. hahahaha.. wOkey lah.. jOm tgk2 antara kek2 yg zaida wat.. utk dijual kat ofis en.sOmi dan juga tempahan dari customer.. :)


Carrot Cake wif cream cheese.. Jiran lorong 2/3 yg order.. katanya teringin nak mencuba kek carrot zaida nih.. nak try yg 1/2kg jer dulu.. kebetulan plak mggu tuh Father's Day sO, zaida pun cadangkan tulis "Happy Father's Day".. QAAZ tuh plak gabungan nama anak2 kak pah n abg saiful.. Qaseh, Aisyah, Aiman & Zakwan.. suke sangat tgk happy family nih.. :) Kak pah ckp sekali hadap jer dah habis.. TQVM kak pah.. lenkali leh ler order lg.. :)


Yang ni plak jiran sebaris ngan umah zaida nak.. Zaida saje iklankan kat FB ada lagi 1 yg 1/2kg kalo sesape nak.. Trus jer dia book, request tulis tuh spesel utk Hubby dia.. :) TQVM kak Norshahida Darus..



Carrot cake wif cream cheese 1kg++.. nih order dari jiran lama masa zaida dOk kat Rancangan Tanah Belia Air Terentang, Dengkil.. skrg nih tpt tu pun dah xde, yg tinggal signboard jer.. Nurul Sobah order utk Beloved Hubbynye.. zaida suka ngan customer yg xkisah nak design n warna ape pun.. sOO.. zaida cuba jer la deco camni.. sib baik dia suka.. pagi dia amik kat umah zaida.. petangnye zaida sms dia cOz nak tau feedback.. dia ckp dah abis pun.. sukanya dengar bila custOmer kita puas hati & suka makan kek kitya wat kan.. berbalOi-balOi rasanya.. :) TQVM Nurul..

pandangan sisi kek order by Nurul Sobah Miskandar.. :)


Carrot cake 200g.. nih zaida wat versi kecik, senang Hubby zaida nak bw g ofis utk dijual.. deco tu sesaje jer wat sbb nak menghabiskan cream yg dah ada.. tp harga tetap sama jer.. sOO.. sesiapa yg nak mencuba rasa kek carrot buatan zaida nih bOleh ler order.. tgk kat Fb ke @ call jer zaida 019-6112894..






 

Homemade Choice (Az-Zaujah) Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help