Ahad, 21 Ogos 2011

Muhammad Afif Ifwat Bin Hafiz Hazaimie

Dicatat oleh Nor Zaida Hanim Cantek di 6:41 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini

Alhamdulillah... Syukur yang teramat kehadrat Illahi.. Akhirnya baby yg ditunggu² dah pun selamat dilahirkan... Muhammad Afif Ifwat..
Terima kasih buat semua kengkawan, sedara-mara & sumer kenalan yg mengenali diri ini kerana doa & sokongan anda semua...

Muhammad Afif Ifwat Bin Hafiz Hazaimie
19 Ogos 2011
2.54kg @ 9:38am @ PPUKM

Khamis, 18 Ogos 2011

Kuih Rayaku... hehehe

Dicatat oleh Nor Zaida Hanim Cantek di 5:33 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Akhirnya dapat gak menyiapkan kuih raya sebelum masuk wad... hehehe.. walaupun hanya sejenis jer.. puas hati le drpd xder langsung...

Oklah, dikesempatan ini saya ingin memohon ampun & maaf daripada semua yg mengenali diri saya & yg mengikuti blog ini... sekiranya ada tersalah kata & silap harap dimaafi yer... doa²kan lah semoga esok saya selamat menjalankan pembedahan untuk melahirkan anak ke-3.. insyaALLAH... terima kasih atas sokongan anda semua... hanya ALLAH sajalah yg akan membalasnya.. Amin.

Selasa, 16 Ogos 2011

Baju Raya dah siap..!!!... Alhamdulillah

Dicatat oleh Nor Zaida Hanim Cantek di 11:47 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini

Alhamdulillah, akhirnya...

Akhirnya siap gak baju raya aku & anak²ku... baju jiran²ku akan disambung jahit selepas habis pantang... Sib baik jiran²ku xanta baju raya kat aku, kalo x jenuh gak nak menyiapkan... huhu... tema tahun nih kaler 'purple'... cik abang lak pakai baju raya yg lama jer... dia xnak wat baju baru.. nak 'save' bajet katanya... almaklumlah lagi 3hari jer lagi 'baby' baru kami akan melihat dunia... insyaALLAH... tapi aku dah request minta suamiku belikan baju raya utk 'baby'... harap² nnt dia belikan ler... dapat ler kami sekeluarga beraya sedondon tahun nih... hehehe... oklah, nak sambung kemas umah apa yg patut dan dapat ler...

Ahad, 14 Ogos 2011

Happy 7th Anniversary...

Dicatat oleh Nor Zaida Hanim Cantek di 9:50 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Happy Our 7th Anniversary..!!...

Alhamdulillah, diam x diam dah 7tahun kami kawen... :) mmg banyak sangat kenangan yg terjadi, tersimpan & terpendam... Dugaan pun banyak, biasalah kan 'sedangkan lidah lagi tergigit.. inikan pula suami-isteri'.. Alhamdulillah dapat kami tempuhi dgn kesabaran..

Hehehe... anak pun dah nak masuk 3.. :) insyaALLAH anak yg ke-3 ni hadiah Anniversary yg terbaik buat suamiku & diriku sendiri.. tinggal menghitung hari jer ni.. dup dap dup dap jer rasanya... huhuhu...

Ni tgh berkira-kira nak berbuka pOser kat mana yer... skali nak 'celebrate' Anniversary kami... huhu.. tgklah yer kalO ada bajetnyer... hehehe.. almaklumlah aku ni xkeje, sian cik abang nnt nak kena tunaikan permintaan aku plak.. huhu.. tengok jer la nnt... insyaALLAH akan ada rezeki yg mendatang nnt.

Rabu, 10 Ogos 2011

Salam Ramadhan

Dicatat oleh Nor Zaida Hanim Cantek di 11:02 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Assalammualaikum semua...

Diam x diam dah 10hari kita berpuasa... Zaida pun tengah menghitung hari untuk bersalin... huhu.. insyaALLAH minta² semuanya akan selamat... InsyaALLAH 18/8/2011 ni dah kena admit kat PPUKM pastu 19/8/2011 akan bersalin secara 'ceaserean'... Mohon doa semua agar segalanya berjalan lancar dan selamat... InsyaALLAH..


 

Homemade Choice (Az-Zaujah) Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help